Spoštovane krajanke in krajani

Skoraj vsako leto ob tem času, smo se Struževčanke in Struževčani zbrali pred Domom krajevne skupnosti, ter praznovali smrt Iva Slavca – Jokla.
 Dediščina naših herojev nas bo vedno spominjala na vojne grozote in človeško zlobo, zato prenesimo zanamcem sporočilo, da se smrti ne praznuje. Letos smo se odločili, da bomo obeležeili praznik Struževega s »Srečanjem pod Jesenom« in prireditvami ob koncu poletja. Pred tridesetimi leti, leta 1985, je bila v Struževem otvoritev športnega igrišča, ki je bilo zgrajeno s samoprispevkom. V tistem času in v nekaj naslednjih letih je bilo v Struževem čutiti pozitivne misli, voljo za druženje in napredek. Ostali smo na pol poti, kar pomeni, da objekte imamo, vsebine pa ne. Na zadnji strani je vabilo, ki ste ga dobili v nabiralnike pred otvoritvijo igrišča. Zanimivo je razmišljanje avtorjev o načrtih, kaj naj bi predstavljal Športni park Struževo. Čas je, da s skupnimi močmi projekt pripeljemo do konca in mu vdihnemo življenje. Ponovno vas vabimo, da s svojimi predlogi in idejami pomagate soustvariti in oživiti Struževo, kjer se bomo vsi, brez izjeme, dobro počutili. Kulturne, športne in družabne dejavnosti naj ne bodo izjema, raje pravilo. Člani sveta KS vas pričakujemo vsak prvi torek v mesecu v Domu KS, kjer želimo od vas dobiti predloge in ideje, sami pa vas informirati o aktualnem dogajanju. V poletnih, počitniških dnevih vam želimo, da se imate lepo, uživate vsak dan posebej, se družite s sosedi, si medsebojno pomagate in širite pozitivne misli. 
 
Za uvod v poletje, vas naš Jože Mrgole z ekipo vabi, da se v četrtek, 25.6.2015 udeležite turnirja v prstometu, ki bo na športnem igrišču.
V Struževem, 21.06.2015 Svet KS Struževo

Uradne ure

Vsak prvi torek v mesecu:

od 19. do 20. ure

V DOMU KS STRUŽEVO

 

Kontakt:

TOMAŽ SAJOVIC           
T:040 652 225     
 
JOŠT ŠTIRN   
T:040 455 153